måndag 24 februari 2014

Mycket nu!

Nu är det mycket som händer och bloggen blir tyvärr lidande av det.

Jag provar just nu viktväktarna! Kors i taket och måla fan på gatan, hur gick det till? Mina novembermammor såklart, det är de som gör att jag gör alla dessa konstiga saker ;) Nej men jag testar och ser om detta kan ge mig bra matrutiner, jag hoppas det! Målet är ju inte att gå ner massor i vikt, det sköter amningen rätt bra, utan att få bra vanor. Jag har 44p/dag vilket är supermycket! Jag har dessutom en veckobonus på 47p. Har gått ner 1 kilo på en vecka hittills men vi få la se.

I lördags var vi på IKEA! Jag som alltid har avskytt att strosa runt där brände med hjälp av Anders 4000 kr och kom hem med massa fiffigt :) Amningsrummet var en toalett, skamligt.. jobbigt också då Edvin bestämde sig för en långkörare, att shoppa tar på krafterna!


Idag har vi varit på föräldragruppsmöte, var intressant...

Imorgon ska jag till Spånga och jobba. Brukar se fram emot det men känner bara stress just nu, lyckas aldrig varva ner och koppla av nu för tiden så är som en kanin på uppåttjack hela dagarna och huvudet snurrar bara runt och ångar på kvällarna, ni vet som i tecknat när det tjuter som en tågvissla!


Mammas snekäft <3



1 kommentar:

  1. Åhhh!! Hoppas att du får det bra i Spånga! Kanske se du Jocke ☺️

    SvaraRadera